Apartamente noi
Apartamente noi de vanzare
www.proiecteimobiliare.roSAN REMO complex vile Snagov(ID #44)


Zona: Ilfov , Snagov
Finalizare: finalizate
Stadiul executiei: finalizate
Numar case: 7
Tip apartamente
: camere
Suprafete: 700 mp

Comision 0 %
350 000 €

--- fara pret
Descriere:
Complexul de vile " SANREMO RESIDENCE " este siuat in Snagov, intr-o zona de vile, la cca. 200 m de lac si la 100 m de padure.
Casa in care alegi sa locuiesti este viziunea ta despre cum doresti sa traiesti. Nimic nu este imposibil daca ai curaj intai sa visezi cat mai departe iar apoi sa cauti locul si mijloacele sa iti materializezi viziunea.
Cand am cautat inspiratie pentru un nou ansamblu rezidential am descoperit in inima Rivierei italiene a florilor orasului SANREMO, unde se spune ca e mereu primavara.Am descoperit dulceata incomparabila a vietii intr-o rezidenta luminoasa si plina de culoare, in mijlocul unei gradini si a unei sere parfumate ( trandafiri, iasomie, caprifoi, magnolii ) si am acceptat sa aducem aceasta atmosfera in Romania. Am ales o zona de exceptie in imediata vecinatate a lacului si padurii Snagov, corespunzatoare viziunii noastre, nu intamplator in zona in care strazile poarta nume de flori. Vilele construite in complexul SANREMO poarta deasemenea nume de flori: Begonia 1 si 2, Crizantema 1 si 2, Dalia - diponibile spre vanzare mai sunt Anemona 2, Begonia 1, Crizantema 1 si 2.
Aici ansamblul rezidential SANREMO se intinde pe o suprafata de 5000 mp, si cuprinde 7 vile armonios incadrate in peisaj si fiecare cu gradina sa proprie.
Vino la SANREMO sa locuisti intr-o casa cu structura din otel - beton si caramida, cu peretii exteriori si interiori din caramida de 25 cm, izolati la exterior cu polistiren exandat de 7 cm si tencuieli Baumit. Te vei bucura sa afli ca te asteapta o casa cu ferestre din profile PVC Salamander pentacamerale si sticla cu argon si un acoperis modern din tegola canadese. Iar daca iti faci griji in legatura cu incalzirea trebuie sa afli ca ai propria ta centrala termica - Wiesman pe gaze in condensatie, iar la parter in afara de incalzirea clasica cu radiatoare, te asteapta o surpriza: incalzirea in pardoseala.
La parter te intampina o atmosfera calda datorita incalzirii in pardoseala dar si a placajelor cu gresie portelanata import Italia, iar la etaj, in dormitoare vei regasi confortul si frumusetea parchetului clasic din stejar.
Baile le vei gasi echipate integral. Putul la o adancime de 70 m iti asigura apa potabila, apa care a fost deja testata la laboratorul de specialitate. Sistemul de canalizare ales este o fosa din fibra de sticla si rasina poliesterica pentru fiecare casa.
Cand te vei muta poti accesa internetul si poti folosii telefonul.
Siguranta ta si a familiei tale este cea mai importanta asa ca alarma, videointerfonul si sistemul de supraveghere video 24/24 constituie dotari standard pentru fiecare casa.
Ajungi acasa deschizi poarta de acces in complex cu telecomanda, usa garajului tau cu aceeasi telecomanda, iar din garaj intri direct in casa.
Pentru majoritatea familiilor moderne a doua masina este o necesitate, iar garajul tau de 35 mp este suficient de mare pentru doua masini.
Spatiul modern si ergonomic amenajat al bucataiei este de 12 mp, livingul si sufrageria au impreuna 36 mp, iar in continuarea lor am gandit o sera de 12 mp, in care-ti poti bea cafeaua admirand gradina.
In cazul in care esti un admirator al naturii, poti iesii pe terasa de 16 mp, de unde iti privesti gradina de 400 mp, ce cuprinde brazi, pini, thuia, mesteceni, liliac, magnolii si nenumarati trandafiri.
La etajul vilei se regasesc patru camere si trei bai. Pe langa cele doua dormitoare matrimoniale de 17 mp, fiecare cu baia lui, se regaseste un birou de 12,5 mp, precum si o camera pentru tineret de 15 mp, cu baie proprie de 10 mp.
« Toate ofertele ansambluri rezidentiale
www.proiecteimobiliare.ro